mandag 2. februar 2009

Spesiell helg

Første helg på hytta som forlovet par med ringer på fingrene. Ble mye pussing av gull å kjenne litt på det å ha blitt enige om å tilbringe resten av livet sammen. Spørsmålet kom forrige helg, og ringene fikk vi fredag. Høytidelig påsetting var fredagskveld i en god å varm hytte.

Til tross for at vi pusset gull, strålte og koste oss sammen, fikk vi tid til en tur med hver vår hund på lørdag. I et fantastisk januarvær fant vi noen ryper, som både ble støkket og presset av ivrige hunder. Svært gledelig var det at Carine fikk to kjempesituasjoner på Keron. Stand, reis og RIO. Dressuren er tydeligvis ikke ubetydelig.

Han har våknet søksmessig, har stor fart, litt lite plan i søket, men det kommer.


Lago fikk ingen situasjoner, men positivt var det absolutt at i ett par støkk klarte han å beholde roen. Begynner å se fugl jevnt og trutt, så skal nok bli orden på sakene.

Det er riktignok en hel stund siden siste snøfall, men mye av sporene vi så var rimelig ferske, og selvstendig utredning av lukten gikk stort sett bra.

Søndag gikk turen for oss alle sørover for bilhandel. Slitne hunder baki sov fra avreise til hjemkomst.
Vi solgte en bil i Trondheim og hentet ny på Otta. Turen tok ganske nøyaktig 24 timer, og anbefales egentlig ikke som en søndagstur. Nybil var stas både for oss og hundene som nå har eget varmeapparat i bagasjen. Så spørges det når de lærer å håndtere det.

Slitne og sårbeinte hunder tar nå en liten pause fra trening på 10 dager. Skal på en sosial tilsteling neste helg, men så bryter det løst med trening på all fuglen i fjellet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Många grattulationer från Patjanen´s kennel till det ena och det andra. Lycka till.

Anonym sa...

We congratulate the two of you on your recent engagement! Nice to see the dogs working so well now.
(signed) Proud in-laws

Bengt sa...

KULT!!
Må få grattuler!!!!
Sitter her å planlegger tur til Bjøllåvasstua og Nordre Bjøllåvann fra 23 til 26/4-09, da jeg tilfeldigvis kom over bloggen deres!!
Hilsen Bengt og Anika Høgseth